Ple a vessar a l’espectacle de Leticia Sabater a la Festa Major de Mollet

Leticia Sabater va sortir a l’escenari de la Festa Major de Mollet aclamada per un mar de fans que volien capturar el moment amb els seus mòbils.

Res va poder impedir que els fans de la Leticia gaudissin del concert de l’artista. Ni el mal temps, ni el canvi d’ubicació per la pluja a la pista d’hoquei, van poder amb la il·lusió i les ganes de la colla Morada d’organitzar aquest espectacle.

L’expectació que la cantant havia despertat els darrers dies amb la seva aparició a la Festa Major de Mollet va quedar plasmada amb l’èxit de públic del concert. Tant, que el recinte es va quedar petit i molta gent va haver de seguir l’actuació des de fora de la tanca.

Des de l’escenari de Mollet, la catalana va interpretar versions dels 80 i 90 de diferents grups, però també els seus hits més coneguts com la ‘Salchipapa’ o el ‘Polvorrón’, i el seu darrer èxit que ha llançat aquest estiu “La Puta Ama”.

Després del show, Sabater, va acabar posant-se la samarreta morada i agrint l’esforç de la colla per contribuir amb la festa major de la ciutat.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail