Polèmica per l’adjudicació del Decathlon

Roda de premsa d’ARA MOLLET ERC MES i Canviem Mollet conjunta per donar a conèixer una sentència del 30 de novembre del 2016 del Tribunal Superior de Justícia, on s’accepta parcialment un recurs de la immobiliària Eurocat i en conseqüència anul·la l’adjudicació a Decathlon dels terrenys de La Vinyota. També declara el dret a Eurocat a que l’adjudicació es resolgui al seu favor.

L’empresa municipal Promosol, actual Mollet Impulsa, va resoldre el concurs adjudicant el març del 2008 els terrenys de la Vinyota a Decathlon, malgrat la seva oferta era 2,3 milions d’euros menor que la que havia fet Eurocat. La immobiliària va iniciar llavors un procés judicial. Una primera sentència no li va donar la raó. Ara, però, li és favorable.

L’ajuntament ha interposat recurs contra la sentència i confia que sigui favorable. Des de l’equip de govern defensen l’adjudicació a Decathlon i neguen les acusacions de falta de transparència.

ARA Mollet ERC MES i Canviem Mollet portaran a ple una proposta per crear una comissió d’investigació de l’adjudicació. Segons l’Ajuntament, tant Marina Escribano, de Canviem Mollet, com Marta Vilaret van rebre la documentació sobre la sentència. Vilaret, a més, va assistir a al Consell d’Administració on se’n va informar.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail