InformatiuMontornès del VallèsMUNICIPALS 2023MunicipisNotícies

José Montero és investit alcalde de Montornès i governarà en minoria

 

A Montornès no hi ha hagut sorpreses, i el cap de llista del Partit PopularMiguel Àngel Alvarado, ha decidit presentar candidatura i votar-se a si mateix en la sessió de constitució de l’Ajuntament. D’aquesta manera, refermava la seva posició de no donar suport al govern alternatiu que volien liderar el PSC i FEM.

En canvi, tal com estava previst en l’acord signat entre el partit dels socialistes i FEM, aquests darrers no han presentat candidatura per així donar suport amb els seus vots a la socialista Eva Díaz. Els 7 vots, però, aconseguits per Díaz no han estat suficients per arribar a l’alcaldia.

L’únic regidor d’Esquerra Republicana al consistori, resultat dels passats comicis local, ha donat suport a la candidatura de Montornès en Comú.

José A. Montero, ja com alcalde i amb la vara de manar a les mans, ha tancat les intervencions amb el discurs d’investidura.

Amb la nova corporació, Montero, després de 12 anys consecutius, tornarà a liderar l’Ajuntament de Montornès i, com en el mandat passat, ho farà amb un govern en minoria. En aquesta ocasió amb 7 regidors.