Preocupació entre els responsables de sales de festes infantils perquè no saben quan obriran

En Jordi i la Rocío fa nou anys que tenen el seu negoci. Es tracta de la sala ‘El Petit Espai de MOntmeló, centrada en les celebracions i jocs infantils. Ara fa gairebé un any que està tancada a causa de la pandèmia i de les restriccions. Lamenten que aquests negocis no tinguin un sector concret perquè són sales privades de celebracions, tot i que moltes estan enfocades als infants. Per això, consideren que se’ls tenen oblidats des de les administracions. De fet a l’hivern és quan es genera més activitat en aquestes sales.

Aquesta situació els ha aportat a unir-se amb propietaris del territori per compartir informació i poder trobar una solució.

També els parcs infantils viuen una situació complicada. Aquests espais porten tancats des del 15 d’octubre. També lamenten que les administracions no els han tingut en compte. Ara després d’una trobada virtual esperen que la Generalitat els permeti obrir.

Un sector que viu un moment complicat. De fet la pandèmia ha provocat que les celebracions infantils que fa uns anys estava a l’alça, ara es facin només dins el grup bombolla de l’entorn familiar.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail