Presència baixvallesana a l’All Star del bàquet català

Aquest cap de setmana hi ha descans de lliga regular però en canvi podrem gaudir d’una gran festa del bàsquet. Granollers acollirà el partit d’All Star de Copa Catalunya, la màxima categoria del bàsquet català. El dissabte, a les 6 de la tarda, es disputarà el partit masculí, que es podrà seguir a Vallès Visió. I en aquest partit hi participaran Jose Coego, del Sant Gervasi, i Jordi Serra, del Recanvis Gaudí Mollet B.
El pivot del sant Gervasi, José Coegoés un dels millors jugadors de Copa Catalunya. Es tracta del màxim anotador de la categoria amb una mitjana de 22 punts per partit. La seva qualitat dins la pintura no ha passat desapercebuda per estar seleccionat per a l’All Star.
També participarà a l’All Stars Jordi Serra, del Recanvis Gaudí Mollet B. Els seus 12 punts de mitjana i les seves decisions a l’hora de dirigir l’equip també l’ha portat a aquesta festa del bàsquet català
El partit de l’All Star es jugarà dissabte a les 6 de la tarda. Vallès Visió l’oferirà en directe gràcies a la transmissió que oferirà la Xarxa de Televisions Locals.
I no deixem de parlar d’aquest All Star perquè a la festa del bàsquet català també hi haurà un concurs d’esmaixades. I en aquest concurs hi prendrà part Xavi caminal, jugador del Sant Gervasi. El concurs d’esmaixades es farà el mateix dissabte durant el partit de l’All Star.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail