Bars i restaurants del Baix Vallès s’adapten a les noves mesures

Dia molt dur per la majoria de bars i restaurants del baix Vallès que han hagut de tornar a abaixar la persiana. Alguns d’ells, com aquest de Montornès, han aprofitat aquest divendres per fer neteja general i deixar-ho tot llest per quan puguin reobrir, tot i que temen que no serà d’aquí a quinze dies.

Tot i que amb les noves restriccions de la Generalitat se’ls està permès oferir menjar per emportar-se, ells han optat per no fer-ho.

Altres restaurants, com aquest de Mollet, tot i que no ho havien fet mai, sí que han decidit començar a oferir menjar per emportar-se per no tornar a tancar el negoci de nou.

Com que avui és el primer dia no saben encara l’acceptació que pot tenir aquest nou servei que ofereixen. De moment però sí que han hagut de fer canvis i noves inversions.

Pel que fa a les plantilles de treballadors, els restaurants encara estan a l’espera de veure que passarà, si amb unes vacances de 15 dies serà suficient, o caldrà de nou enviar al personal a un nou ERTO.

Des del gremi d’hostaleria del Vallès Oriental, a més, critiquen la manera com s’ha anunciat aquest tancament. No entenen com una mesura tant important i amb tanta afectació al sector no es va comunicar amb més antel·lació. Aquesta situació ha generat que molts establiments arrosseguin estoc que se’ls farà malbé i no han pogut adaptar el seu negoci.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail