Primer dia de Mireia Dionisio al capdavant de l’Ajuntament de Mollet

Avui ha estat el primer dia de la nova alcaldessa Mireia Dionisio a l’Ajuntament de Mollet. Un equip de Vallès Visió ha seguit a la dirigent socialista en aquestes primeres hores al capdavant del consistori.

Al seu nou despatx, Mireia Dionisio acaba de repassar l’agenda d’aquest dilluns i s’anota tot el que ha de fer. A dos quarts de deu s’ha dirigit cap a la sala de govern per presidir la seva primera junta de govern local. Quan ha acabat ha tornat al seu despatx, però aquest cop, per reunir-se amb els caps d’àrea.

Entre reunió i reunió, ha volgut anar a saludar als treballadors de la segona planta, i els hi ha dirigit unes paraules. I és que Mireia Dionisio és de les que pensa que una ciutat no es pot construir amb una sola persona, si no totes són molt necessàries per poder créixer.

A mig matí, acompanyada de tècnics i la regidora de comerç, ha sortit al carrer. Avui, tocava visitar les obres de Gaietà Vínzia i veure com avancen. Després de parlar amb el responsable dels treballs, ha volgut conèixer com s’està treballant per la neteja viària en aquesta zona de la ciutat, on la vorera queda molt bruta a causa del fruit dels arbres.

Un matí que ha acabat als estudis de Ràdio Mollet, participant en el programa ‘Fil directe amb l’alcaldessa’. A la tarda, han continuat les reunions, en aquest cas, amb el seu grup municipal. I a un quart de 8 ha tingut una trobada ben especial, amb una noia de 10 anys que ha volgut presentar-li una proposta sobre plaques solars.

Notícies relacionades:
Mireia Dionisio és investida com a nova alcaldessa de Mollet

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail