EsportsMollet del VallèsNotícies

Primer ‘matchball’ pel Recanvis Gaudí Mollet

 

Ha arribat el moment on tot es redueix a cara o creu pel Recanvis Gaudí Mollet. Si volen continuar tenint alguna esperança per poder disputar el playout, els homes de Josep Maria Marsà estan obligats a guanyar a l’Alginet, penúltim classificat amb una victòria més que els molletans. Una derrota suposaria que aquest cap de setmana el Recanvis Guadí Mollet ja certificaria el seu descens a lliga EBA, situació que també es donaria si l’Hospitalet guanya aquest cap de setmana al Cartagena.

La dinàmica de resultats no és bona, però el Recanvis Gaudí Mollet arriba a les dues últimes jornades amb bones sensacions després d’haver plantat cara a un dels equips més potents de la categoria. Malgrat la derrota contra el Menorca, els molletans van donar una altra imatge a pista, i amb aquesta sensació és amb la que s’han quedat per afrontar, ara sí, l’última opció per lluitar per mantenir la categoria.

Una victòria aquest cap de setmana contra l’Alginet els deixaria empatats amb els valencians. Si guanyessin de més de 14 tindran l’average guanyat. Un Mollet, però, que també ha de mirar què fa l’Hospitalet, conjunt que té només 7 victòries. En cas d’empat, el Recanvis té guanyat l’average a l’Hospitalet. Uns números, però, que poc importen si aquest cap de setmana l’Hospitalet guanya.