Primera prova de la Batalla de Penyes de Montornès: la donació de sang

Les Penyes de la Festa Major de Montornès tornen a la batalla, i la primera prova puntuable d’enguany serà la Donació de Sang. Ja es pot demanar cita prèvia, per apropar-se a la unitat mòbil d’extraccions del Banc de Sang i Teixits els dies 14 i 15 de setembre al Casal de Cultura, i poder votar per una de les dues penyes.

L’objectiu d’aquesta ampliació horària és cobrir la major demanda possible, volen arribar a les 200 donacions, tenint en compte que a Montornès se solen exhaurir les places per donar sang cada tres mesos. A més, tant la Penya Pere Anton i com la Penya Els Bartomeus faran campanya per aconseguir emportar-se el punt d’aquesta segona batalla de penyes de Festa Major.

A l’estiu les donacions de sang baixen un 30 % a causa de l’alteració de la rutina i els viatges. Per això el Banc de Sang i Teixits recorda que, tot i les vacances, els pacients continuen necessitant donacions de sang per als seus tractaments. A més, actualment la xifra de persones malaltes als hospitals, és superior a la d’estius anteriors per la cinquena onada de la Covid-19.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail