Primers tallers presencials amb la proposta ‘Montornès obert per vacances’

El patí del Casal Cultural és un dels espais de Montornès on es fan els tallers de la proposta ‘Montornès Obert per Vacances’. En aquesta ocasió s’ha volgut reprendre el taller de cosmèstica natural. Això si, ara és una activitat adaptada a totes les mesures de seguretat necessàries i atenent a les restriccions a què obliga la Covid-19. Per això, els participants mantenien la distància de seguretat i amb la mascareta corresponent. De fet, aquesta proposta desperta l’interès entre la ciutadania sobretot per la conscienciació d’utilitzar productes naturals.

El taller va a càrrec de la tallerista de cosmètica natural Noelia Narejo que des del 2013 es dedica a la divulgació. Fa gairebé deu anys que treballa sobretot amb olis essencials per la seva importància alhora de cuidar la pell. En aquesta ocasió les sessions estan enfocades a la protecció de la pell ara a l’estiu, amb productes naturals.

A més, d’aquest taller també hi ha la proposta de confeccionar mascaretes artesanes i un altre sobre com fer una bossa per anar a la platja. Unes activitats que es faran a l’aire lliure.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail