Baix VallèsInformatiuMunicipisNotícies

Principals diferències entre els símptomes de les al·lèrgies i el coronavirus

En els darrers mesos hi ha hagut pluges abundants i en comparació a l’any passat les precipitacions han augmentat un 200%. Pel que fa a el clima també ha estat més càlid que anys anteriors. Tot això ha provocat més humitat i també un augment del nivell de pol·len atmosfèric.

Hi ha plantes que han augmentat fins a un 50% els seus nivells de pol·len, la qual cosa pot tenir afectacions greus en les persones al·lèrgiques. Per altra banda, durant aquests dos mesos de confinament la pol·lució ha disminuït notablement. i això, ha sigut positiu pels al·lèrgics.

Segons el Doctor Joan és imprescindible seguir el tractament adequat encara que les persones passin més hores a casa.I també és important sortir a les hores que hi ha menys pol·len a l’aire, a primera hora del matí i a última hora del vespre. Sobretot, les persones asmàtiques.

L’últim punt que ha volgut remarcar el doctor és la diferenciació dels símptomes entre les al·lèrgies i el Covid-19. Assegura que tant la tos, la mucositat com la falta d’aire es poden distingir perquè no són del mateix tipus.