Professors i alumnes de l’escola Sant Gervasi de Mollet fan pantalles protectores per al personal sanitari

Aquesta és una de les 4 impressores 3D que l’escola Sant Gervasi té a ple rendiment aquests dies amb l’objectiu de fabricar pantalles protectores. La tasca, gestionada a través de la fundació del centre, va sorgir com a iniciativa pròpia.

L’escola no va dubtar ni un minut en cedir les impressores. 2 alumnes de batxillerat, 1 professor i 1 informàtic se les van instal·lar a casa i van començar a produir viseres. Fins al moment ja n’han fabricat un centenar, a les que cal sumar-hi aquelles cedides per l’escola Joan Miró de Canovelles i anònims que s’han volgut sumar a la iniciativa. En total s’han repartit més de 200 pantalles protectores entre els hospitals de Mollet i Granollers, i els CAPS, farmàcies i residències d’avis de la comarca.

Els professors de l’escola també s’han implicat en l’últim pas a l’hora de confeccionar aquestes pantalles, ja que molts d’ells s’encarreguen de posar el plàstic PVC o les gomes a les viseres. Amb aquesta iniciativa, l’escola posa en pràctica molts dels valors que en el seu dia a dia transmet als seus alumnes.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail