Programació de la jornada electoral a Vallès Visió

municipals2015programacioVallès Visió farà una àmplia cobertura de la jornada electoral d’aquest diumenge. Així, a les 12 hores, a les 14.30 hores i 18.15 hores hi haurà avanços informatius amb tota la informació de les primeres hores, dades de participació als municipis del Baix Vallès i un recull de les opinions dels candidats i candidates de les 6 alcaldies del Baix Vallès.
La nit electoral del 24 de maig, Vallès Visió emetrà un programa especial de seguiment de resultats i de l’escrutini de les paperetes. Començarà 15 minuts abans del tancament dels col•legis electorals, a les 19.45 hores, i es prolongarà el temps necessari fins conèixer els resultats dels comicis. Els conductors del programa aniran donant pas als resultats que es vagin coneixent i a les connexions en directe amb els punts d’interès informatiu i les intervencions dels líders polítics. També hi haurà una mesa d’anàlisi amb comentaristes i anirem informant puntualment a través de les xarxes socials.

A l’endemà de la jornada electoral, més reflexió. A les 20.30 h. emetrem una edició especial del Vallès Visió Notícies recollint tota la informació dels comicis municipals i parlant amb els protagonistes. I dijous, 28 de maig, una versió especial de Visions, dedicat a les eleccions del 24M: una taula de debat amb els 6 candidats que hagin obtingut més vots. Parlarem de la precampanya, de la campanya, de la jornada electoral, els resultats i dels possibles pactes i aliances, així com del futur dels 6 municipis del Consorci Teledigital Mollet.

La jornada electoral, i els programes de la setmana vinent, són el punt i final de tota la programació especial que Vallès Visió ha produït al llarg de les últimes setmanes: informació electoral, debats i presentació de cada candidat han estat alguns dels continguts informatius d’aquesta programació especial que ha servit per a donar a conèixer les diferents propostes polítiques dels nostres municipis.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail