EsportsMartorellesMunicipisNotícies

Prop de 150 alevins participen en la segona edició de la Martorelles Cup

 

El Gimnàstic de Manresa, l’Hospitalet o el Sabadell han estat alguns dels caps de cartell de la segona edició de la Martorelles Cup, una competició que dona als jugadors del Club Futbol Martorelles l’oportunitat d’enfrontar-se a equips que són tota una referència a Catalunya. Els alevins de l’entitat han protagonitzat el primer dels 3 caps de setmana que durarà l’esdeveniment, el qual té per objectiu oferir noves experiències a aquests joves futbolistes.

Prop d’una quinzena de conjunts han participat en aquesta primera jornada de la Martorelles Cup. En total, prop de 150 jugadors han sortit a la gespa sota l’atenta mirada de l’afició present que ha omplert les graderies del Municipal de Martorelles, un escenari de luxe que ha fet sentir els futbolistes com autèntics professionals.

La pilota tornarà a rodar la setmana vinent amb els prebenjamins i les escoles del Club Futbol Martorelles, mentre que els últims a gaudir d’aquesta experiència seran els de la categoria benjamí. Una Martorelles Cup que de mica en mica es va fent un lloc dins el calendari del futbol formatiu català.