Prop de 250 persones participen en el Corretapes de la Festa Major de Martorelles

La Festa Major de Martorelles ha recuperat un dels actes que ja s’ha consolidat al municipi. Es tracta del Corretapes que organitzen les colles. En aquesta edició hi han participat prop de 250 persones a través d’una cercavila que els ha portat a una desena de punts que configuren l’activitat d’aquest any.

El parc de Can Sunyer de Martorelles ha estat l’espai per iniciar el Corretapes que impulsen les colles de Festa Major i que han recuperat després de dos anys sense poder fer-se.  Els participants, primer, se’ls ha lliurat la bossa de l’espai jove l’Era i la samarreta d’aquesta edició. Tot seguit començava l’activitat amb el repartiment dels dos elements protagonistes com són la beguda i les tapes que s’han anat lliurant en les diferents parades instal·lades en el transcurs de la cercavila.  Tots els participants tenien ganes de participar de la proposta, alguns repetien de l’experiència, per altres, aquesta ha estat la seva primera vegada.

La música, com en les anteriors edicions del Corretapes, ha estat a càrrec de la banda Tirant lo Band que ha animat cantant i ballant als participants durant tot el recorregut des del centre cívic El Safareig fins a Carrencà.

En total una desena de punts distribuïts per tot el municipi configuraven l’activitat, entre bars, parades instal·lades per les colles i les barres de Festa Major que tancaven la cercavila.  Aquest any en la primera parada ha comptat amb la col·laboració de l’Associació de Famílies d’Alumnes de Martorelles, que ha repartit beguda i les tapes.

Una activitat que cada vegada engresca més els joves. En total aquest any hi han participat unes 250 persones

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail