EsportsMollet del VallèsMunicipisNotícies

Prop d’una cinquantena de parelles participen en el torneig d’estiu de Can Prat

 

L’arribada de l’agost no ha aturat les ganes de jugar a pàdel. Les pistes de Can Prat s’han omplert de parelles amb ganes de practicar el seu esport preferit.

Aquest, però, no és un torneig qualsevol perquè per combatre la calor, Can Prat ha posat a disposició dels jugadors la piscina del club, una proposta que té com a objectiu que la gent gaudeixi d’un dissabte diferent.

La resposta de la gent ha estat impecable. Les inscripcions es van obrir a principis de setmana i en dos dies ja es van esgotar. En total han estat gairebé una cinquantena de parelles, tant masculines com mixtes, les que han sortit a pista. Algunes ho han fet en forma de debut, d’altres, en canvi, ja són clientes habituals.

Els participants han competit en tres categories diferents com són Or, Plata i Bronze, en funció del seu nivell de joc. El punt final de la jornada l’han posat l’entrega de premis als guanyadors i el sorteig d’una pala. El pròxim esdeveniment del club serà el Torneig de Pàdel Torrat, que enguany arriba la 10a edició.