Protocols de seguretat excepcionals pels components de les meses

La Juana, el Marco Antonio i el Manuel conformen una de les meses situades a l’Ajuntament de Montmeló. Durant el dia s’han protegit amb les dues mascaretes que els han facilitat i la mampara de plàstic, i a partir de dos quarts de 7 de la tarda s’han posat els equips de protecció individual, coneguts com a EPIS.

Per evitar contagis i protegir encara més els membres de les meses s’ha recomanat vestir amb epis en l’última franja de la jornada, la que s’ha recomenat perquè votin les persones amb covid, les que estan en quarantena i les sospitoses . A Montmeló se’ls ha facilitat una bata, ulleres, pantalla i guants.

Malgrat tot, fa setmanes que es preparen els punts de votació per garantir la seguretat dels components de les meses i dels votants. A primera hora se’ls ha pres la temperatura i se’ls ha facilitat material de protecció.

Els col·legis electorals tenen un circuit marcat d’un únic sentit per regular les entrades i sortides dels votants, amb persones responsables de control sanitari que controlen l’accés. Cada mesa manté una distància de dos metres, disposa de gel hidroalcohòlic i s’ha de fer una desinfecció constant. L’objectiu és que es dugui a terme una votació ràpida i que no hi hagi contacte entre els membres de les meses i els votants

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail