QEV Technologies, de Montmeló, negocia la reindustrialització de la planta de Nissan a la Zona Franca

Furgonetes com aquestes son les que QEV Technologies vol fabricar a la planta de Nissan a la zona Franca. L’empresa montmelonina es troba en plena fase de negociacions per aconseguir reindustrialitzar la planta i poder traslladar allà la seva producció de vehicles elèctrics. Tot i que també hi ha altres projectes sobre la taula, el grup es troba ara mateix en una posició prioritària per aconseguir l’acord abans del 31 de març.

A més de les reunions amb Nissan per valorar els actius de les naus i el dret d’ús de les propietats, QEV Technologies també està en negociacions amb els sindicats de treballadors. La intenció del grup és que els 1.400 treballadors actuals de Nissan puguin formar part del nou projecte en tres anys.En paral·lel, també es mantenen reunions amb la Generalitat i el Ministeri per acordar el contracte. L’objectiu és trobar la millor solució industrial per a reimpulsar la zona Franca, després que el grup xinès Great Wall Motor descartés absorbir la planta de Nissan a finals de desembre.

El projecte de QEV Technologies té una clara visió de futur cap a l’expansió del vehicle sostenible, inicialment, en el transport industrial. Per això la seva aposta és arribar a fabricar anualment 100.000 vehicles a partir de l’any 2025. Un objectiu que l’empresa espera assolir si es queda amb la planta de la zona Franca i començar, així, amb aquest procés de transició sostenible.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail