Radars sancionadors i pedagògics per corregir l’excés de velocitat dels conductors a Montornès

En aquest carrer de Can Parellada és on la Policia Local de Montornès ha sancionat a diversos conductors que superaven el límit màxim de velocitat de 50Km/h. Es tracta d’un control de velocitat emmarcat en la darrera campanya del Servei Català del Trànsit. El radar sancionador s’ha col·locat a diferents punts del municipi entre el 12 i el 18 d’abril. Durant aquests dies van controlar un total de 575 vehicles, dels quals 85 superaven la velocitat màxima autoritzada.

A banda del radar mòbil sancionador, que la Policia Local va adquirir recentment, aquest cos també disposa d’un radar pedagògic. Aquest només informa sobre la velocitat a la qual circulen els vehicles. Aquests dies està ubicat a l’avinguda Ernest Lluch, un dels punts del poble on alguns conductors superen la velocitat permesa.

Per prevenir conductes de risc al volant  i millorar la seguretat ciutadana,la policia local continuarà amb la col·locació dels dos radars a les vies més sensibles. Tant el pedagògic, com el radar mòbil sancionador.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail