Ràdio Montmeló ja té nova sintonia i està composta per alumnes de l’Escola Municipal de Música

La música és un element indispensable tant a la televisió com a la ràdio. Les cançons que acompanyen una cadena, emissora o programa formen part de la seva identitat. Ara Ràdio Montmeló ja té una nova sintonia que ajudarà els veïns a identificar l’emissora.

Aquest jingle anomenat Music Power és la nova sintonia de Ràdio Montmeló. L’emissora ha donat a conèixer el resultat de les votacions del concurs popular per escollir-la.

Les onze propostes presentades al concurs per a l’elecció de la millor sintonia per a Ràdio Montmeló han estat elaborades per diferents equips d’alumnes de llenguatge musical de l’Escola Municipal de Música de Montmeló.

Per fer els jingles, els alumnes, a banda d’aprendre a treballar en equip, han hagut de practicar amb un programa informàtic desconegut per ells.

L’objectiu d’aquesta proposta és que les entitats o els serveis de Montmeló col·laborin amb la ràdio. La resta de sintonies que no han aconseguit guanyar, l’emissora montmelonina les reutilitzarà en alguns programes o seccions.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail