EsportsMollet del VallèsMunicipisNotícies

Recanvis B i Sant Gervasi cedeixen en els seus derbis

El Recanvis Gaudí Mollet B no ha pogut superar al Granollers en el derbi vallesà de Copa Catalunya contra el Granollers. El partit ha començat amb un primer període molt equilibrat, que tancaven els molletans amb el 18 a 14. Però en el segon els granollerins han ajustat la seva defensa. I un triple de Ricardo Balta sobre la botzina deixava el 26 a 35 al descans. A la represa el Mollet no aconseguia eixugar aquesta diferència i ja en el darrer quart ha arribat la sentència. El Granollers ha mantingut el seu bon nivell defensiu que combinat amb una decisió arbitral polèmica que ha acabat amb la desqualificació de Jony Seidi i amb 6 tirs lliures ha deixat sense opcions als locals. El derbi ha acabat amb el 55 a 70.

I un altre derbi vallesà de Copa Catalunya es jugava a Lliçà d’Amunt entre els lliçanencs i el Sant Gervasi. Els col·legials han vist com el partit es trencava a la segona meitat i han acabat perdent per 83 a 62.