Reconeixement a l’Escola Sant Jordi de Montmeló pel foment a l’emprenedoria

Són els tres portaveus dels grups creats aquest curs dins el programa d’emprenedoria de l’escola Sant Jordi de Montmeló. Ells han estat els encarregats de rebre el reconeixement que ha fet la Diputació de Barcelona al centre educatiu, per la seva participació al projecte CUEME. Aquest programa vol fomentar els valors del cooperativisme entre els infants.

Aquest any els alumnes de cinquè de primària han fet tres grups a causa de les restriccions sanitàries. Cada classe de cinquè treballa en el projecte de crear la seva pròpia cooperativa.

Durant aquestes setmanes treballen en la confecció d’aquests productes que ells mateixos han dissenyat com clauers, punts de llibres o caixes decorades de forma artesana. I totes aquestes activitats es fan potenciant diferents valors com treballar en equip.

Aquest programa de cooperativisme també serveix perquè els alumnes aprenguin a través de matèries com les matemàtiques.

La part final del projecte serà posar aquests productes de les cooperatives a la venda. Ho faran amb una parada que instal·laran en el mercat setmanal del municipi el mes vinent. Una part dels beneficis de les vendes aniran a l’entitat solidària Globus pels Valents.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail