Reconeixen els més de 130 anys d’història del negoci molletà Serme

L’Ajuntament de Mollet ha fet un reconeixement a l’empresa molletana Serme, que ha celebrat 132 anys d’història. Es converteix així, en el comerç més antic de la ciutat.

Durant l’acte, l’alcalde Josep Monràs i la regidora de comerç, Mercè Pérez, han homenatjat als actuals propietaris, Sergi i Medir Sallent, així com l’anterior propietari, Vicenç Sallent, amb aquesta reproducció d’un quadre de l’artista molletà Joan Abelló.

El besavi del Vicenç Sallent, en Medir Sallent va ser la primera generació que va crear un negoci a Mollet el 1890: la Toneleria Moderna, dedicada a fer botes de vi. Des d’aleshores quatre generacions més han continuat amb un negoci que s’ha sabut adaptar als diferents temps i on la fusta sempre ha estat present.

I a continuació els seus fills, en Medir i en Sergi Sallent, han transformat el negoci, en un estudi d’interiorisme: Serme Concept.

Tot i que amb més de 130 anys d’història, cinc generacions de dedicació i diferents canvis de nom i de locals, sempre amb mantingut el vincle amb la ciutat de Mollet. El secret de l’èxit l’atribueixen a molts factors.

El futur dirà si els seus fills es convertiran en la sisena generació que continua amb un negoci viu a Mollet. De què? encara estar per veure.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail