Reflexionar sobre l’entorn i les emocions a través del teatre social

‘Niñxs de Barrio’ és el curtmetratge que han rodat els infants del taller de teatre social del centre infantil La Peixera. Ha estat una feina col·lectiva on els alumnes, a més d’actuar, s’han encarregat també del guió, l’edició i la música. Després d’un any de treball l’han pogut presentar davant de les seves famílies a l’Espai Cultural Montbarri.

També els joves del Centre Juvenil Satèl·lit han presentat el seu projecte: una peça teatral curta sobre les relacions familiars titulada ‘La Família Ideal’.

Ja fa uns anys que l’Escola Municipal de Música, Dansa i Teatre impulsa aquest projecte comunitari. Aquest curs ha estat complicat mantenir els assajos presencials per la pandèmia, però han intentat adaptar-se per no renunciar a aquesta activitat tan enriquidora pels joves. Els projectes s’han treballat a través teatre social, una eina educativa per reflexionar sobre l’entorn i les emocions i descobrir altres realitats.

A més, el grup de joves de El Satèl·lit participarà el dia 6 de juny en la trobada de teatre social ‘Deslimita’m’, a la sala Barts de Barcelona

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail