Regidors de tots els partits polítics de Martorelles reparteixen roses a les cases del poble

Tot i que aquest Sant Jordi confinat i que s’ha celebrat de forma atípica. Durant tota la jornada d’avui han sorgit diferents iniciatives en el territori per tal de celebrar aquesta diada. Una de les propostes s’ha fet a Martorelles. L’equip de govern i els partits municipals del municipi han realitzat la campanya ‘Una Rosa cada casa’. Una proposta que ha sorprès a més d’un.

Els veïns de Martorelles s’han trobat , aquest matí, amb una sorpresa a les seves bústies… una rosa. L’Ajuntament ha volgut celebrar aquest Sant Jordi amb la iniciativa, ‘Una rosa a cada casa’. Al llarg de tot el matí i fins al migdia han repartit dues mil roses per tots els domicilis del municipi. L’objectiu ha estat celebrar aquest Sant Jordi atípic i agrair l’esforç de la ciutadania en aquesta situació de confinament que estem vivint.

La iniciativa ha comptat amb el suport de tots els grups municipals i amb la col·laboració del personal de la brigada. Molts veïns han rebut aquesta iniciativa amb sorpresa i la il·lusió de trobar-se una rosa a casa seva.

Això si, un repartiment que s’ha fet amb tots els elements de protecció corresponents i prenent les mesures de seguretat.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail