Repartiment de punts en un Corremoll que torna després de 14 anys sense fer-se

En aquesta Festa Major ha tornat una prova puntuable que feia 14 anys que s’havia deixat de fer, el Corremoll. En joc hi havia dos punts, un corresponent a la categoria infantil i l’altre a la d’adult. Els primers en entrar en acció han estat els més petits. Un cop ha començat la ruixada amb aigua han intentat quedar-se els més xop possibles. I passats 7 minuts calia escórrer les peces de roba, perquè qui aconseguia més pes amb l’aigua guanyava. En aquest cas disposaven de 10 minuts per això es buscaven tots els recursos per absorbir l’aigua del terra. En la categoria infantil el punt ha anat pels Torrats que han aconseguit un quilo i mig més de pes.

I a continuació han entrat els més grans. la lluita per aconseguir la major quantitat d’aigua era frenètica. Tots han intentat buscar i utilitzar els recursos. La feina s’allargava per buscar on forat on poder aportar l’aigua.

Finalment punt que hi havia en joc de la categoria adulta de l’ha endut la colla Morada a l’aconseguir 15 quilos i superar en un quilo i mig als Torrats.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail