Resignació entre els usuaris de la R2 a Mollet per les obres a La Sagrera

Les obres a l’estació de La Sagrera i de Sant Andreu Comptal de Barcelona ja afecten i molt el servei de Renfe. Sobretot a les línies R11 i R2 Nord de Rodalies. Aquesta darrera és la que connecta Mollet Sant Fost i altres estacions vallesanes amb la capital catalana.

Des d’aquest dilluns a l’estació de Mollet Sant Fost hi ha informadors de RENFE per resoldre els dubtes dels usuaris que hagin d’anar cap a Barcelona, ja que els trens només arriben fins a Sant Andreu Comptal a causa de les obres a La Sagrera. Entre els usuaris, resignació davant d’aquesta situació. Es queixen, però, de les poques alternatives que des de Renfe han donat, i en la majoria dels casos trigaran més a arribar al seu destí.

La majoria dels usuaris ja coneixien aquesta situació i ja han arribat a l’estació tenint molt present el recorregut que havien de fer. D’altres, però, no tenien molt clar com fer-ho o s’ho han trobat aquest matí quan han arribat.

Les obres a l’estació de La Sagrera i Sant Andreu Comptal duraran fins al 10 de desembre, i això ha fet que per exemple, des del Vallès Oriental no hi hagi una connexió directa amb l’Aeroport de El Prat o estacions del centre de Barcelona com El Clot Aragó o Passeig de Gràcia.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail