Restaurants i hotels donen la campanya de Nadal per perduda

Els mesos de desembre i gener suposen el 30% de la facturació anual dels restaurants del Vallès Oriental. Enguany però, aquestes setmanes estan seguint la mateixa tònica que la resta de l’any. A causa de les restriccions sanitàries, els locals no poden organitzar serveis com els que feien els anys anteriors. Sobretot han notat una davallada considerable pel que fa els sopars d’empresa. Durant aquestes setmanes no només augmentava el nombre de comensals sinó que el tiquet mitjà per client es triplicava. Aquest Nadal però es preveu que l’activitat es mantingui al mínim.

En el cas dels hotels la situació és molt similar. La majoria estan oberts però amb ocupacions marginals que dificulten la seva viabilitat. Tot i que els dies de Nadal no acostumaven a ser especialment forts pels hotels vallesans, sí que suposaven un increment de feina que enguany no s’està aconseguint.

El sector hoteler especialitzat en el turisme rural o de balnearis sí que espera reduir una mica el cop. Això sí, dependrà de les mesures que, finalment, imposi la Generalitat per aquestes festes.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail