Salut comença la contractació de 47 professionals per reforçar els CAPs del Baix Vallès

El Departament de Salut ja ha començat a desplegar el pla per reforçar l’Atenció Primària a la comarca. Abans de l’inici del gener els 125 nous professionals haurien d’estar treballant als CAPs de la comarca.
Els CAPs del Baix Vallès tindran 47 professionals nous. L’objectiu del Departament de Salut és que aquest personal permeti reorganitzar el dia a dia dels centres sanitaris i rebaixar la càrrega de feina dels metges. De fet, els metges de família ja feia mesos que es queixaven de les seves condicions laborals. Es tracta d’una situació prèvia a la pandèmia, però que amb l’arribada de la Covid s’havia agreujat.

En total es contractaran 125 persones a tota la comarca. Entre totes aquestes incorporacions hi ha infermeres, administratius i auxiliars principalment. Sobretot llocs de feina que no estan relacionats directament amb la gestió del coronavirus.

Aquestes incorporacions formen part del pla del Departament de Salut per reforçar l’Atenció Primària. L’objectiu és invertir més de 5 milions i mig d’euros abans dels 2022.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail