Salvador Illa dona suport a Dionisio en l’acte central del PSC a Mollet

 

El primer secretari del PSC, Salvador Illa, ha donat suport a la candidata socialista de Mollet, Mireia Dionisio, en el que ha estat l’acte central de campanya. Illa ha volgut remarcar el caràcter treballador de Dionisio, i el compromís que té amb la ciutat.

Amb un cel amenaçant pluja i 15 minuts de retard, però els socialistes finalment han pogut celebrar el seu acte central de campanya a Mollet, una segona festa de la rosa que ha omplert el Parc de les Pruneres d’assistents.

Una breu intervenció de benvinguda que ràpidament ha donat pas a la candidata del grup municipal, Mireia Dionisio, que ha demanat el vot a la població per continuar tirant endavant la seva política.

L’acte ha comptat amb la participació del primer secretari del PSC, Salvador Illa, que al llarg del dia ha visitat diverses poblacions de la comarca, com Granollers, Parets o Lliçà d’Amunt.

Algunes de les propostes socialistes per aquestes eleccions són la reforma d’espais públics, la millora d’equipaments municipals o el seu compromís amb la mobilitat sostenible.

 

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail