Sànchez Llibre: ‘Cal més inversió pública per evitar la recessió econòmica’

L’Agrupació d’Industrials del Baix Vallès ha organitzat un col·loqui per parlar sobre el futur més immediat del sector. A la trobada també hi ha estat present el president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre; qui ha parlat del risc de recessió.

Els industrials del Baix Vallès volen estar preparats davant l’arribada d’una possible desacceleració econòmica. El president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre, demana estabilitat política i inversió pública per combatre-ho. De la conjuntura econòmica n’ha parlat al dinar col·loqui organitzat per l’Agrupació d’Industrials del Baix Vallès.

L’Agrupació d’Industrials del Baix Vallès també ha celebrat avui la seva assemblea general al Celler de Can Roda de Santa Maria de Martorelles. La trobada ha servit per aprovar els pressupostos i renovar alguns càrrecs. Joan Moretó, de l’empresa molletana Fills de Moretó S.A ha tornat a ser reelegit president de l’Agrupació. Entre els seus objectius futurs es troba augmentar el nombre de socis i consolidar-se a municipis de nova incorporació a l’ens.

Actualment l’Agrupació d’Industrials del Baix Vallès compta amb 120 socis.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail