InformatiuMartorellesMunicipisNotícies

Sandra Bautista i Toti Toronell, caps de cartell del Brunzit-Vine Al Pati de Martorelles

 

Aquest matí a Martorelles s’ha fet la presentació oficial de la cinquena edició del Festival d’arts escèniquesBrunzit-Vine al pati‘. Tres dies de concerts, espectacles, instal·lacions i tallers de les entitats. Una proposta cultural que començarà amb la nit de divendres 12 d’abril, dedicada a la música local, amb Cambòdia, Frecuencia Bandarra o Sandra Bautista.

El dia del teatre serà el dissabte. Els espectacles començaran a la tarda amb ‘Taller de malabars‘ de Moi Jordana. Seguidament, s’oferirà ‘La Rigoberta i el Windigo‘ de Kali Teatre. Després, actuarà la companyia de teatre de carrer Campi Qui Pugui, que representarà ‘Asteroid‘. El pati de la Masia també acollirà ‘K-Boom‘, un espectacle de clown i màgia de la companyia Sabanni. La jornada de dissabte la tancarà ‘Grease, quasi un musical‘ de la companyia local Segle XX Teatre.

El diumenge serà el torn de la mostra d’entitats de cultura popular del municipi. A més, arribarà un dels plats forts: Toti Toronell farà al Brunzit la preestrena del seu darrer espectacle ‘Paquets‘. El festival es tancarà amb una fideuada popular.

El festival tindrà lloc els propers 12, 13 i 14 d’abril a diferents espais entorn de la Masia de Carrencà i La Vinya.