Sandra Palma és la nova gerent de l’Institut Municipal d’Educació de Mollet

L’Ajuntament de Mollet ha nomenat una nova gerent de l’institut Municipal d’Educació. Es tracta de Sandra Palma, que assumeix el càrrec després que l’anterior gerent, Núria Duñó, hagi marxat a treballar a la Fundació Bofill. Palma, de 36 anys, diu que la seva serà una tasca de continuitat, tot i que també pretén reforçar alguns projectes educatius.

Llicenciada en Psicologia i tècnica de l’Ajuntament de Mollet des del 2006, Sandra Palma és des d’aquest dijous la nova gerent de l’Institut Municipal d’Educació. Relleva Núria Duñó, que ha marxat a treballar a la Fundació Jaume Bofill. Palma farà una política de continuïtat, però es proposa reforçar el treball en xarxa.

El nomenament s’ha fet en un ple convocat de forma extraordinària perquè la nova gerent haurà d’afrontar ja l’inici de les matriculacions i la planificació pel curs vinent a les escoles públiques. Palma ha tingut el suport de tots els grups, excepte d’Ara Mollet ERC que s’ha abstingut tal com ha fet amb tots els càrrecs de confiança. El ple també ha servit per aprovar la renovació de dues pòlisses de tresoreria per valor de 2 milions d’euros. Són diners per cobrir dèficits temporals.

Subscriu-te al nostre butlletí!

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail