Sant Jordi torna als carrers de Montornès i Montmeló

La diada de Montornès ha estat similar a altres diades tot i la situació sanitària, les parades s’han situat a la plaça Pau Picasso. Molts veïns s’han apropat amb ganes de comprar i reglar llibres i roses. Veient l’ambient, els llibreters i floristes han estat contents, ja que en un principi es presentava una diada molt incerta.

L’arxiu històric de Montornès, per primer cop, ha volgut participar muntant la seva pròpia paradeta.

A Montmeló l’escenari de la festa de Sant Jordi s’ha fet a La plaça de la vila Diverses entitats del poble han posat la seva parada per vendre roses i llibres, i Durant tot el dia hi han passat centenars de montmelonins. S’ha fet en un recinte tancat per poder controlar l’aforament de persones. Des de les entitats estan molt satisfetes de poder celebrar el Sant Jordi.

La Unió de botiguers tampoc s’ha aturat per sant Jordi i han volgut regalar un petit detall a aquells ciutadans que compressin alguna cosa al comerç de Montmeló.

La façana de la residència de Can Dotras s’ha vestit de Sant Jordi amb unes roses de paper que han fet els usuaris del casal de la gent gran.

un cop més les entitats, botiguers i ciutadans han posat el seu granet de sorra per fer possible la celebració de la diada de Sant Jordi.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail