S’aprova el segon Pla de Joventut de Martorelles

Durant tot un any s’ha treballat a Martorelles en el nou pla de Joventut, en el qual s’ha volgut comptar amb la participació dels joves a través d’entrevistes individuals, s’han fet més de tres-centes enquestes i jornades amb el Consell de Joves. A més, també s’ha treballat amb les diferents regidories per fer un document més transversal que es basa en dos eixos. D’una banda, el de participació i cohesió social on s’inclouen polítiques culturals o vida saludable. I per l’altra banda la transició a la vida adulta enfocada a l’habitatge, l’educació o l’ocupació.

Un dels objectius principals serà l’espai jove, ubicat a la planta baixa del Casal d’avis de la Masia de Carrancà. L’equipament es troba en obres des de l’any 2018 i es preveu poder enllestir el projecte a principis de l’any que ve. Precisament els grups de l’oposició van demanar poder disposar d’aquest espai com més aviat millor. Tots els grups municipals han votat a favor del nou pla de Joventut.

El Consell de Joves serà l’òrgan que també vetllarà pel compliment del Pla de Joventut de Martorelles. Per això, es volen marcar trobades periòdiques.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail