Sardanes, foc i gegants en la Diada de Catalunya a Montmeló

L’equip de Govern i els portaveus dels grups municipals al consistori han obert les ofrenes florals de la Diada a Montmeló. Tot i això, cada partit ha volgut de, manera individual, deixar un ram al monòlit de la plaça de Rafael Casanova. Tot seguit, ha estat el torn de les entitats del municipi. El Casal de la Gent Gran, el Centre Ocupacional el Trencadís o L’esplai Esplaia’t han estat algunes de la trentena d’entitats que n’han pres part.

El Malús i la Montserrat no s’han volgut perdre la Diada de Catalunya a Montmeló. Els gegants del municipi han ballat pel poble en un dia molt important per la colla gegantera. Una dansa que el Ball de Gitanes ha interpretat per retre homenatge al municipi. Cada any la ballen una parella diferent de l’entitat.

La colla infantil de Diables també ha pres part a la celebració i ha omplert d’espurnes la plaça Rafael Casanova. A diferència dels municipis veïns, a Montmeló és la Penya Blaugrana qui organitza els actes de la Diada. L’Àlex Liébana, membre de la Penya, ha estat l’encarregat de llegir el Manifest.

Ja fa 17 anys que la Penya Blaugrana de Montmeló organitza aquest acte.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail