Segro i CB Mollet estableixen nous vincles de col·laboració

El Club Bàsquet Mollet i l’empresa Segro han establert un vincle important durant aquesta temporada. La multinacional anglesa patrocina equips de la base del club però també ha adquirit un compromís de caire més social amb l’entitat. Aquesta doble vessant, l’esportiva i la de lluitar per preservar el medi ambient, marcarà algunes de les activitats que s’organitzaran des del club molletà.

Prop d’una vuitantena de persones vinculades amb el Club de Bàsquet Mollet han canviat la pilota per uns guants i bosses de brossa. Des de l’entitat, amb la col·laboració de Segro, han impulsat una jornada de neteja, en aquest cas, de l’espai natural de gallecs. Han sortit des del pavelló de bàsquet i han anat cap al parc dels pinetons, creuant el pont de l’autopista i arribant a l’ermita de gallecs. Durant tot el recorregut han anat netejant la brossa de tota aquesta zona.

Aquesta jornada de neteja també té l’objectiu de fomentar la cohesió entre els diferents equips del club, ja que l’activitat ha anat dirigida, sobretot, als equips de la base.

Aquesta ha estat la primera edició d’aquesta jornada de neteja, i des del club no descarten fer-ne més.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail