Sergi Mingote es recupera del projecte 3x2x8000 amb la família

Sergi Mingote recorda amb la seva dona el moment quan va arribar al cim del Gasherbrum 2. Amb aquesta fita va culminar el repte de pujar 6 cims de 8.000 metres en un any i sense oxigen embotellat. Un cop acabada l’aventura, és moment de descarregar a l’ordinador totes les fotografies i gravacions de la darrera expedició. Imatges que fan venir al cap de l’alpinista bons records però també moments molt durs.

La revisió mèdica al centre d’Alt Rendiment Esportiu ha estat positiva tot i que encara arrossega molèsties com manca de sensibilitat als dits dels peus. Mingote sobretot vol aprofitar les vacances per recuperar-se mentalment i passar tot el temps possible amb la seva dona, la Míriam, i amb la seva filla. També per a elles ha estat un any dur.

L’experiència ha estat positiva no només per haver assolit un repte personal i esportiu. La cara solidària del projecte i la voluntat de promoure l’esport inclusiu han estat una de les seves grans motivacions. El projecte ha donat a conèixer 6 associacions una per cada cim.

Mingote no es tanca cap porta i encara no sap si intentarà superar el record de coronar 14 8 mils, i que està en 7 anys i 10 mesos. Creu que es podria fer en 3 anys però és un projecte que encara ha de valorar.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail