S’obre a la ciutadania la primera fase del nou espai socioesportiu de Montornès Nord

Avui s’ha obert a la ciutadania la zona poliesportiva del carrer de les Tres Creus de Montornès Nord, entre les instal·lacions hi destaca un camp Cruyff Court. Una pista on s’hi desenvoluparan projectes de la Fundació Johan Cruyff i que quedarà oficialment inaugurada al mes de setembre.

Els nens i nenes del Casal municipal de Vacances han tingut el privilegi de ser els primers a estrenar el nou parc poliesportiu de Montornès Nord. L’alcalde José A. Montero, els hi ha volgut explicar com serà aquest nou projecte que compta entre altres instal·lacions amb un Cruyff Court.

Ara només s’ha estrenat la primera fase d’aquest projecte. En el futur aquest espai polivalent inclourà altres instal·lacions i equipaments que encara s’han d’executar.

Avui els diferents espais que aglutina aquest parc polivalent han acollit diferents propostes esportives adreçades als nens i nens del casal municipal de Vacances.

La inauguració oficial d’aquest espai, que ja ha quedat obert a tota la ciutadania, serà al setembre i comptarà amb la Fundació Cruyff. Mentrestant, l’Ajuntament de Montornès vol que la ciutadania, a través d’un procés participatiu, busqui un nom amb què batejar aquest parc poliesportiu.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail