La Generalitat es planteja una prova pilot d’autobús elèctric entre Mollet i Granollers

En un any vista s’implementaran diverses mesures per promocionar la mobilitat sostenible al corredor Besòs-Congost-Mogent. Una àrea on ha augmentat la mobilitat en els últims anys degut a l’activitat dels polígons del territori.

Aquest projecte, impulsat per la Generalitat, engloba 7 eixos i 25 accions que fan referència a la potenciació del transport públic, l’eficiència del vehicle privat i la innovació tecnològica per facilitar aquestes mesures.

Una de les propostes que està sobre la taula és un autobús elèctric entre Mollet i Granollers per millorar la connexió entre els polígons d’aquests municipis. Aquesta és la primera promoció de corredors sostenible que, si funciona bé, s’espera crear-ne més. Una proposta que forma part de l’agenda verda. S’estima una inversió de 1,4 milions d’euros que s’invertirà del Fons per a la protecció de l’ambient atmosfèric.

És una prova pilot que es treballa des de l’administració i necessita la participació de les empreses per definir les accions concretes i elaborar els convenis per posa-ho tot en marxa.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail