La B-500 a Sant Fost ha estat tallada fins les 12h per la caiguda d’arbres a la via

La mobilitat també s’ha vist afectada a causa d’aquest temporal. La B-500, al costat de Sant Fost, ha estat tallada bona part del matí. Sobretot, per la caiguda d’un arbre que ha malmès la xarxa elèctrica.

Dues cases han quedat ensorrades a Cànoves i Samalús a causa de la pluja. Per sort no s’han de lamentar danys personals perquè estaven buides quan han passat els fets. D’altra banda El cabal de la riera de Vallforners també ha pujat de forma important fet que ha acabat inundant el pont d’accés a la urbanització de Ca l’Esmandia.

Les pluges també han afectat de ple a la mobilitat. Per exemple, la carretera de la Conreria, a Sant Fost ha quedat tallada durant el matí de dimecres. Es tracta d’una via de comunicació important entre el Vallès i el Maresme.
Els conductors que avui volien agafar la carretera de la Conreria que connecta el Vallès Oriental amb el Maresme s’han trobat la via tancada. El temporal glòria ha provocat despreniments i que caiguessin diversos arbres.
En aquest punt aquest arbre ha provocat destrosses al cablejat elèctric. No ha estat fins que la companyia Endesa ha tallat l’electricitat en aquest punt i ha recollit el cablejat elèctric fins que els bombers han pogut començar a treballar per retirar aquest arbre caigut a la via.

Cap a les 12 del migdia protecció civil informava que la carretera B-500 s’havia reobert al trànsit.