Taula Rodona virtual a Montornès sobre els serveis de repartiment a domicili i el comerç local

El sistema de repartiment a domicili amb el que treballa el petit comerç de Granollers ha centrat la Taula Rodona de la 3a Fira de l’economia Social i Sostenible de Montornès. La trobada, que s’ha fet virtual, ha analitzat la situació de les cooperatives de missatgeria de proximitat. Al debat hi han participat membres de les entitats Granollers Pedala i l’Associació de Comerciants del Rec al Roc que han treballat plegades en un sistema de missatgeria a domicili a Granollers. Han defensat aquest sistema com un servei de repartiment a domicili de proximitat, sostenible i just per als treballadors.

Des de l’ajuntament han destacat que estan treballant en un model similar per tal de millorar el teixit comercial del municipi i oferir un servei de repartiment just i sostenible.

El debat l’ha dirigit la columnista i tertuliana Beatriz Talegón i quedarà penjat i obert a tothom al canal de YouTube de l’Ajuntament.

També s’han tractat qüestions com la cooperació entre comerços o el servei a domicili com a valor afegit a l’atenció al client. Crear un sistema per a les persones que ho necessitin. Tenint en compte també les necessitats arran de la crisis sanitària. Han defensat l’us de la bicicleta. Un sistema de compra que s’ha potenciat arran de la pandèmia i el confinament però que pot ajudar a millorar la vida de persones amb mobilitat reduïda i gent gran.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail