Territori farà una nova rotonda per facilitar l’accès al polígon de Martorelles

Reunió important entre l’alcalde de Martorelles i el director de infrastructura i mobilitat de la generalitat per acabar de detallar el projecte per descongestionar la rotonda del Decathlon. En aquest punt està prevista la construció d’una nova rotonda per facilitar i descongestionar els accesos i les sortides al poligon de Martorelles. Es farà just a l’entrada, a l’altura del circuit de motocròs. El Departament de Territori de la Generalitat ha presentat a l’alcalde de Martorelles l’esborrany del projecte.

El departament de Territori també ha explicat els canvis que es faran a la coneguda rotonda del Decathlon, com un carril únic que faciliti la incorporació a la C-17 per els vehicles procedent de Martorelles. Les modificacions que permetran una circulació més fluida.”

S’espera que a finals d’any es pugui licitar l’obra, per tenir el projecte enllestit el primer semestre del 2020. una solució per resoldre els problemes de mobilitat en una zona per la qual hi circulen més de 2.500 vehicles diariament.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail