Torna el festival de música tradicional Balla Montornès

Després de dos anys, el festival de música tradicional ‘Balla Montornès’ ha tornat al municipi. Es tracta d’un festival impulsat pels Diables de Montornès, amb l’objectiu de potenciar la música tradicional catalana i els seus balls. Aquest any el festival ha comptat amb l’actuació de dues bandes amb una llarga trajectòria musical.

És el so de la viola de roda, un instrument de corda que en poques ocasions es pot veure dalt d’un escenari. En aquesta ocasió ha estat de la mà del duet La Viu-Viu, format pels músics, Cati Plana i Eduard Casas. La seva actuació ha estat dins del festival de música tradicional ‘Balla Montornès’ impulsat per la colla del Ball de Diables.

El festival també ha comptat amb l’actuació del grup La Portàtil FM. L’objectiu d’aquest festival, únic en el territori, és impulsar la música tradicional i les danses col·lectives. Un festival que va néixer l’any 1994.

La vetllada musical ha estat acompanyada per un sopar popular i es converteix en un punt de trobada pels amants de la música tradicional i les seves danses.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail