Torna el Fitkam a Montmeló amb més espectacles i més espais teatrals

Un dels esdeveniments més destacats del panorama cultural torna al territori. Es tracta del Fitkam. el festival de teatre infantil i juvenil de Montmeló. Un certamen que ha anat creixent any rere any i que, després de dos anys molt afectat per la pandèmia, ara s’organitza de nou amb el seu format habitual. A més, aquesta novena edició comptarà amb més espectacles i més espais teatrals.

El Fitkam s’ha presentat oferint un tastet del que es podrà veure a l’edició d’aquest any. La companyia de teatre ‘Pentina el Gat’, ha ofert un fragment de l’espectacle ‘Pista si us plau’. Aquesta proposta barreja teatre i música i s’estrenarà al festival de Teatre infantil i Juvenil de Montmeló d’aquest any. El FITKAM ofereix espectacles familiars que barregen gèneres molt diversos com el teatre, el circ, o la màgia.

Una de les novetats d’enguany és que el clàssic dinar popular es farà als Jardins de la Torreta i serà obert al públic. El Festival de Teatre infantil i Juvenil de Montmeló es farà el 28 i 29 de maig.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail