Torna la Fira de Sant Ponç amb la participació de tots els centres de l’Institut Municipal de Serveis als Discapacitats

La Fira de Sant Ponç ha tornat a Mollet. L’edició d’enguany ha recuperat cert nivell de normalitat després de dos anys molt marcats per la pandèmia. A més, és el primer cop que tots els centres que formen part de l’Institut Municipal de Serveis als Discapacitats participen en la fira.

Els usuaris de l’Institut Municipal de Serveis als Discapacitats han tornat a mostrar tot el que saben fer. Pastissos, magdalenes, herbes de cuina, olis aromatitzats, manualitats o bijuteria. La Fira de Sant Ponç de Mollet ha omplert, un cop més, la Rambla de paradetes amb els productes que fan a tots els centres que aglutina l’IMSD. L’edició d’enguany s’ha convertit en una de les més especials i esperades.

Com a novetat, per primera vegada el Centre Especial de Treball Taller Alborada també ha col·locat parada per vendre els seus productes. Entre els seus productes destacava aquesta nova dona d’aigua. Una figura per recordar i homenatjar a la Montse Tarrés, directora de l’IMSD, que va morir a finals de l’any passat.

L’escola Can Vila, en canvi, ja fa anys que participa. I després de tants anys d’experiència ja saben com afrontar una Fira de Sant Ponç. Un dels objectius principals d’aquesta fira és donar visibilitat a aquest col·lectiu i a tota la tasca que fan.

També pels alumnes i usuaris de l’Institut Municipal de Serveis als Discapacitats, sortir un dia deel seu centre o escola a vendre allò que han confeccionat és tot un orgull.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail