La Marto Beer Fest torna a omplir Carrencà d’aficionats a la cervesa artesana

El pati de la masia de Carrencà de Martorelles ha acollit la tercera edició del MartoBeer Fest. Un certamen on la cervesa artesana és la protagonista. Després de dos anys d’aturada per la pandèmia, l’esdeveniment s’ha pogut recuperar i ha estat un punt de trobada tant per productors com per a consumidors.

El MartoBeer Fest creix amb cada edició, aquest any ha acollit 8 cervesers i empreses de cervesa artesana diferents. Que han aprofitat la jornada per acostar al públic el seu repertori de productes habituals i a la vegada donar a conèixer aquells més peculiars.

Tot i que la pandèmia ha afectat alguns petits productors, el món de la cervesa artesana és un sector que es troba en ple creixement. Gràcies també a un consumidor que li agrada tastar nous sabors i pel qual el productor ha d’estar constantment elaborant nous productes. 

A part de descobrir noves cerveses, la fira també és un bon espai per poder passar una bona estona amb amics i família, ja que compta amb food trucks, música ambient i un servei d’acollida per a infants. 

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail