Torna la Mostra Internacional de Titelles de Mollet adaptada a la pandèmia

Aquesta exposició recull la col·lecció de dues-centes titelles de tot el món que té la companyia Galiot Teatre i formarà part de les activitats de la 14a. edició de la Mostra Internacional de Titelles, la Mitmo. Precisament en aquesta mostra hi ha dues peces que s’exposen per primera vegada, són aquest teatre i aquestes titelles dels anys quaranta. Són una donació dels tres germans Casas -Sirvent. Aquest any la Mitmo tindrà una edició diferent de l’habitual: per exemple, no es faran espectacles al carrer a causa de la pandèmia. Els espectacles es faran en espais interiors, com el Teatre de Can Gomà, la Sala Fiveller o el Mercat Vell. A les representacions es garantiran totes les mesures de seguretat.

En aquesta 14a. edició hi participaran nou companyies catalanes. D’entre les propostes, destaca l’actuació de la companyia Estaquirot Teatre amb l’obra La Pastissera i els Follets

Tot i les mesures extraordinàries relacionades amb la pandèmia, la Mitmo segueix sent un dels esdeveniments més importants de la ciutat.

Les activitats que complementen la mostra d’aquest any també s’han adaptat. És el cas del menú titella. Alguns aparadors dels establiments de Mollet amagaran titelles perquè els més petits les busquin. A més, les parades del Mercat Municipal tindran codis QR perquè els infants puguin jugar. Això sí, un any més, el Mollet Mullat serà present en aquesta mostra de la MitMo.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail