Torna l’activitat a la Biblioteca de Mollet però només per fer préstecs

La biblioteca de Can Mulà torna a respirar cultura. Ho fa des d’aquesta mateixa tarda, després de gairebé tres mesos d’estar tancada, i sota estrictes mesures de seguretat. Durant la fase 1 només s’ofereixen serveis mínims.

Aquesta tarda, 15 persones separades en intervals de temps de 15 minuts han pogut acostar-se a recollir els llibres en préstec, que es faciliten sota cita prèvia trucant, enviant un correu electrònic o a través de la pàgina web. Bibliotecaris i usuaris no tenen contacte en cap moment. El mateix passa quan algú ve a retornar un document. Aquests llibres passen una quarantena obligatòria.

Durant la primera fase no es pot accedir a les col·leccions de llibres, les sales de lectura o fer ús dels ordinadors. No obstant això, la Biblioteca es prepara de cara a futures fases. Bona prova d’això és la distribució ja feta de les taules d’estudi quan aquestes puguin tornar-se a fer servir. La capacitat màxima d’aquest espai serà de 15 usuaris, 1 per cada taula, respectant així les mesures de seguretat.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail