InformatiuMontmelóMunicipisNotícies

Torna l’Aplec de la Sardana als jardins de la Torreta de Montmeló

L’Agrupació Sardanista de Montmeló està de celebració. Després de dos anys d’aturada per la pandèmia ha recuperat el tradicional aplec als Jardins de la Torreta.

En els darrers anys les colles de Sardanes no han pogut celebrar els aplecs habituals a causa de la pandèmia. Ara que la situació ha millorat es comença a recuperar l’activitat de mica en mica amb il.lusio i amb l’esperança que aquesta situació perduri. Montmeló ha celebrat una trobada als jardins de la Torreta

La música ha anat a càrrec de la Cobla Jovenívola de Sabadell, la Cobla Ciutat de Girona i la Cobla Principal del Llobregat. Colles de Sardanes d’arreu de Catalunya han fet parada a Montmeló per celebrar l’aplec sardanista. Encara que la presència del jovent sigui escassa hi ha alguns que continuen la tradició familiar.

També s’ha celebrat el concurs de colles improvisades, una competició on el jurat valora la tècnica i motivació dels balladors.

La pròxima trobada de L’Agrupació Sardanista de Montmeló serà amb motiu de la festivitat de la patrona del municipi, l’Assumpció de Maria, a la festa major d’estiu que se celebra a l’agost.